Българският отбор Дея спорт Бургас отстъпи с 0:3 (19:25, 22:25,

...
Българският отбор Дея спорт Бургас отстъпи с 0:3 (19:25, 22:25,
Коментари Харесай

Дея спорт не успя срещу Олимпиакос в първия 1/8-финал за Купата на претендентите

Българският тим Дея спорт Бургас отстъпи с 0:3 (19:25, 22:25, 18:25) като посетител на гръцкия гранд Олимпиакос в първа среща сред двата отбора от третия по мощ европейски клубен шампионат по волейбол - Купата на кандидатите.

Двубоят в зала " Мелина Меркури " стартира доста тежко за момчетата на Венцислав Симеонов, които в първия гейм рано-рано изостанаха с 2:8 и до края на частта тази разлика се резервира в интерес на отбора от Пирея.

Вторият гейм бе надалеч по-оспорван, като бургазлии съумяха да заличат пасив от 6 точки в хода на гейма, с цел да стигнат до 20:20. В решителните моменти обаче играчите на Олимпиакос бяха по-хладнокръвни и стигнаха до триумф след 25:22.

Третата част стартира равностойно, само че след 4:4 " червено-белите " взеха четири следващи разигравания и до края не стопираха да усилват задатъка си, с цел да стигнат закономерно до чиста победа с 3:0.

Реваншът сред двата отбора в зала " Младост " в Бургас е след две седмици на 13 декември (вторник), като в него българският отбор е длъжен да търси победа с 3:0 или 3:1, с цел да вкара конфликта в съдбоносен " златен гейм ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР