Българският организъм в момента е дълбоко терминално болен. Това коментира

...
Българският организъм в момента е дълбоко терминално болен. Това коментира
Коментари Харесай

Психолози: Българите са напълно отчуждени от институциите

Българският организъм сега е надълбоко терминално болен. Това разяснява в изявление за предаването " 12+3 " на стратегия " Хоризонт " политическият психолог проф. Людмил Георгиев:

" Българският организъм пълзи към смъртния одър, само че си го показва като маса за прием. Баба Дора стана изключително драматичен знак по същия метод, по който драматичен знак е походката на Юнкер. Единият знак е във връзка с терминалното заболяване на българското общество, а другият знак е във връзка с терминалното заболяване на Европейския съюз. Отчуждението от българската страна е от дълго време, то е исторически положено епохи обратно ".
" Наистина има проблем в доверието сред хората и институциите, само че това не е единствено наш проблем ", изясни oще психологът Иван Игов.
" Институциите, без значение на какво равнище са, като че ли не умеят да беседват с хората. Те първо работят и по-късно се пробват да обяснят какво тъкмо са създали и за какво са го създали. Ние като народ имаме настройка въобще да не се доверяваме на институциите. Това може би е обвързвано с обстоятелството, че сме живели толкоз дълго без страна, без институции ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР