Българският опитен нападател Андрей Гълъбинов е в трансферните планове на

...
Българският опитен нападател Андрей Гълъбинов е в трансферните планове на
Коментари Харесай

Сампдория иска Андрей Гълъбинов

Българският умел нападател Андрей Гълъбинов е в трансферните проекти на славния Сампдория, който изпадна в Серия B и сега прави проекти за допустимо най-бързо завръщане в елита на Италия, твърди районното издание Secolo XIX.

Гълъбинов е последният набелязан от Сампдория, дружно с Габриеле Мончини от Беневенто, твърди вестникът. Договор с българина обаче би бил по-лесен, откакто в околните дни би трябвало да се реши дали ще бъде изваден сегашният му тим Реджина от Серия B, което може да го направи свободен сътрудник.

Андрей Гълъбинов има скъп опит във второто равнище на италианския футбол, като е изиграл 216 мача, в които е вкарал 66 гола. Интересно, че Гълъбинов познава добре Генуа, защото е бил футболист на градския противник Дженоа.

Сампдория предприе този ход, откакто пропадна прехвърлянето на Масимо Кода. Изглеждаше, че всичко е уредено с прекосяването му от Дженоа, само че в последния миг нападателят избра Кремонезе.

Основни цели на Сампдория в офанзива не престават да бъдат хърватинът Бруно Петкович от Динамо Загреб, който може да се окаже безценен, както и някогашният нападател на Рома Стефано Окака-Чука, към който обаче има интерес и от Саудитска Арабия. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР