Българският офис на водещия британски букмейкър William Hill отпразнува първите

...
Българският офис на водещия британски букмейкър William Hill отпразнува първите
Коментари Харесай

William Hill България:10 години успех - тайната са нашите служители

Българският офис на водещия английски букмейкър William Hill отпразнува първите си 10 години на пазара у нас със своите чиновници, другари и сътрудници. Страната ни е една от осемте, в които William Hill участва със собствен офис и чиновници. Ефективна и виновна, учредената през 1934 година във Англия компания през днешния ден е един от най-уважаваните международни марки, за който работят 16 000 души.

Специален посетител на рождения ден на офис България беше Нейно превъзходителство посланикът на Англия Ема Хопкинс. Британският посланик №1 у нас поздрави гостите на събитието и пожела триумфът, професионализмът, доверието на клиентите да са част и от бъдещето на компанията. Веднага след речта си дипломат Хопкинс имаше и друга значима роля – да спомага за разрязването на голямата торта за празника.

„ Щастливи сме, че Нейно Превъзходителство ни оказа тази чест, тъй като днешният рожден ден е празник за всеки наш чиновник. На тези хора изискуем голяма част от триумфа на компанията в България. Всеки от тях всекидневно дава своя принос William HIll да бъде синоним на професионализъм, развиване и висок стандарт в обслужването на клиентите “, съобщи шефът " Клиентски интервенции " на William Hill Филип Ле Фърв.

270-те чиновници на българския офис, които работят на динамичния и новаторски пазар, са най-вече младежи с възторг, съвършено притежаване на езици, брилянтни отзивчиви умения и пристрастеност към спорта. Предизвикателство и опция да се потвърдят – това са тайните,  с които мениджмънтът на компанията стимулира хората си и я трансформира в мечтано място за работа и развиване на младите си фрагменти.
4.jpg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР