Българският национален отбор се изправя пред второто си изпитание в

...
Българският национален отбор се изправя пред второто си изпитание в
Коментари Харесай

Националите гостуват на Косово

Българският народен тим се изправя пред второто си тестване в европейските квалификации, откакто гостува на Косово. Три дни след равенството 1:1 в София с Черна гора, футболистите на Петър Хубчев имат късмет за изправителен в доста значима среща.

Успех в Прищина ще донесе общо 4 точки от първите два мача и добър актив преди срещите през лятото. Нова неверна стъпка обаче ще понижи възможностите на състава да се бори за класиране на Евро 2020.

Ситуацията е още по-трудна, откакто това е първи мач за Косово, а пред публиката ще бъде показан и новият народен химн. България е в една група с Англия, Чехия, Черна гора и Косово. Преди три дни Англия разгроми Чехия с 5:0 и предстоящо оглави групата. Във втората си среща " Трите лъва " гостуват на Черна гора в Подгорица.

Двубоят сред Косово и България е довечера от 21.45 часа и ще бъде излъчен директно по БНТ1.

Полузащитникът на Палермо и на българския народен тим Ивайло Чочев претърпя интервенция ще отсъства от игра сред 6 и 8 месеца, оповестява италианската преса. Чочев получи фрактура на капачката на дясното коляно в европейската подготовка против Черна гора в петък. Той се подложи на хирургическа намеса през днешния ден в ренния следобяд в клиника в Монца при професор Фердинандо Батистела.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР