Българският национален отбор по волейбол за младежи до 21 години

...
Българският национален отбор по волейбол за младежи до 21 години
Коментари Харесай

България U21 мина и през САЩ за втори успех на приятелския турнир в София

Българският народен тим по волейбол за младежи до 21 години записа втория си триумф на приятелския шампионат в София, откакто съкруши с 3:0 гейма (25:23, 25:21, 25:23) състава на Съединени американски щати.

Припомняме ви, че през вчерашния ден съставът, воден от италианския експерт Андреа Буратини,.

В зала " Левски София " двата тима изиграха равносилен първи гейм, в чийто край обаче младите " лъвове " демонстрираха повече самообладание, което им разреши да затворят частта след 25:23 в своя изгода.

Успешното начало вдъхна в допълнение убеденост у нашите момчетата, които във втория гейм направляваха напълно събитията на игрището, като в един миг преднината им доближи седем пункта при 20:13 и макар лекото разпределяне българите не позволиха да се стигне до поврат и след 25:21 удвоиха задатъка си в резултата.



Третият гейм още веднъж започва мощно за селекцията, водена от италианеца Анреа Буратини, само че към средата на гейма американците се върнаха в борбата и съумяха да изравнят при 14:14. Равенството се резервира в идващите няколко минути преди българите да създадат уверено отделяне след 18:18, което им разреши да сложат точка на разногласието в срещата след 25:23 в своя изгода.

В утрешния ден волейболистите ни до 21 години приключват присъединяване си в приятелския шампионат с мач против отбора на Иран, като дуелът в зала " Левски София " ще бъде сутринта в 10.00 часа.

Надпреварата в българската столица е част от подготовката на родните национали за присъединяване им на международното състезание за младежи, което стартира след броени дни в Манама, Бахрейн. " Лъвовете " са в група " С " на шампионата, където ще мерят сили с тимовете на Полша, Канада и Индия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР