Българският национален отбор по волейбол за девойки до 17 години

...
Българският национален отбор по волейбол за девойки до 17 години
Коментари Харесай

Волейболните националки до 17 години с първа загуба на Балканиадата в Сърбия

Българският народен тим по волейбол за девойки до 17 години позволи първата си загуба на Балканиадата в Сърбия, откакто отстъпи с 2:3 (17:25, 20:25, 25:21, 25:22, 9:15) на тима на домакините.

Двубоят стартира мъчно за девойките на Диян Боюклиев, които изгубиха първите два гейма, само че след това българките откриха своята игра и съумяха да завоюват идващите две елементи.

В четвъртия гейм младите даже " лъвици " наваксаха закъснение от 11:17, с цел да изравнят резултата в срещата.

За страдание, българските волейболистки не съумяха да употребяват набрания подтик в петата част, когато изгубиха седем от първите осем разигравания. Впоследствие сръбкините направляваха насъбрания задатък и след 15:9 в своя изгода стигнаха до крайния триумф в мача.

По този метод тимът на България позволи първото си проваляне на Балканиадата в Сърбия, само че все пак " лъвиците " не престават към полуфиналите на конкуренцията, където довечера се изправят против тима на Турция от 18.30 часа българско време.

В другия полуфинал пък един против различен ще се изправят съставите на Сърбия и Румъния. Мачът посред им е с начален час 21.00.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР