Българският национален отбор по минифутбол започна с категоричен успех с

...
Българският национален отбор по минифутбол започна с категоричен успех с
Коментари Харесай

Националният отбор на България по минифутбол с победи над Черна гора на световното първенство

Българският народен тим по минифутбол стартира с безапелационен триумф с 3:0 над тима на Черна гора на международното състезание, което се организира в емирството Рас ал Хайма в ОАЕ.

Българският отбор изигра съвършен в тактическо отношение мач и не остави никакъв късмет на съперника.

В първия си мач на Световно състезание нашите " лъвове " демонстрираха желязна дисциплинираност и акуратност пред гола. Трябва да се означи, че този отбор на Черна гора е с петима европейски клубни първенци по минифутбол. Въпреки това българските лъвове тотално надиграха противника след голове на Неделиан Костадинов, Васил Гуджев и Светлозар Табаков.

Костадинов откри резултата в 12-ата минута след заучено осъществяване на свободен удар. Преди това играта бе равностойна и позиционна. Черногорците пробваха да изравнят, само че вратарят на България Тодор Малинов и отбраната пред него не оставиха късмет за попадение.

Началото на второто полувреме беше за съперника, а Черна гора удари греда. Но в 39-ата минута Васил Гуджев направи 2:0, наказвайки неточност при върната топка към вратаря на Черна гора. Само след три минути Светлозар Табаков оформи крайното 3:0 след контраофанзива.

В другата среща от група Е Япония не остави никакви подозрения за класата си и размаза тима на Оман с 13:1. На 29-и октомври България играе с Япония, а на 31-и с Оман.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР