Българският национален отбор по хокей на лед за девойки до

...
Българският национален отбор по хокей на лед за девойки до
Коментари Харесай

България отстъпи на Исландия на световния шампионат по хокей на лед за девойки в Дивизия II

Българският народен тим по хокей на лед за девойки до 18 години отстъпи с 2:3 след дузпи на Исландия в мач от група " Б " на международния шампионат в тази възрастова група в Дивизия II. Турнирът се организира в Зимния замък в София. Българките са с четири точки и са на четвърто място в групата от шест тима. 

Ейрин Гардарсдотир вкара два гола за гостите и първият падна след единствено 76 секунди игра, само че бе върнат от Мария Руневска в четвъртата минута на втората третина. Исландката се разписа още веднъж в средата на частта, само че този път Поля Петрова бе точна за България за 2:2 след 10:39 минути игра в последната третина на постоянното време. 
 Националките до 18 години с втора загуба на Световното Националките до 18 години с втора загуба на Световното
Гардарсдотир бе точна и с победния гол при дузпите, а Елиса Сигфинсдотир наниза още една шайба за успеха на Исландия. Гостите отстреляха българките с 36:20 удара, като Моника Недялкова бе от самото начало на леда и отрази 34 шайби, както и още една при свободните удари. 

Следващият мач на България е против тима на Белгия, който заема третото място с четири точки преднина. Двубоят е плануван за 1 февруари от 16:30 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР