Българският национален отбор по футбол завърши 0:0 при гостуването си

...
Българският национален отбор по футбол завърши 0:0 при гостуването си
Коментари Харесай

С равенство срещу Грузия България загуби шанс за Лигата на нациите

Българският народен тим по футбол приключи 0:0 при гостуването си на Грузия в четвъртата си среща от група С4 на шампионата на УЕФА Лига на нациите, с коет ореално отборът ни загуби възможностите си за присъединяване в шампионата.

С днешната точка българските футболисти прибавиха трета точка към актива си, само че са на трета позиция зад Грузия, която е отпред с 10 точки. Втора е Северна Македония, която записа в неделя три точки с успеха си над Гибралтар и към този момент има 7 точки.

Националният тим по футбол излезе със специфични фланелки преди дуела с лика на Тодор Неделев, който пострада съществено след злополука с рейса в петък против събота.

" Ситуацията не е добра за съвсем целия тим, само че ще създадем всичко допустимо да излезем с горделивост и чест от цялата обстановка. Ще изиграем мача. Нормално е и физически, и психически да не сме на това равнище, на което би трябвало да бъдем. Вярвам в целия тим, че ще излезем от тази доста тежка за всички нас обстановка ", сподели преди мача Георги Миланов пред бТВ.

" Мога ли да мисля за футбол в този момент? Трудна обстановка. Обмислихме го и взехме решение да излезем да играем. Ситуацията е много комплицирана, част от нашите футболисти към момента са в потрес. Всеки човек е друг, всеки реагира по друг метод и на напрежението. Нашата задача е да се представим на най-високо равнище ", уточни преди срещата краткотрайният треньор Георги Иванов-Гонзо.

" Грузия е мощен тим, който демонстрира напредък през последната година. Ние сме спортисти, не можем да се предаваме. За нас най-важна е успеха, тъй че ще създадем всичко допустимо да победим. Да видят съотборника си в кръв е потрес, само че имам вяра, че ще създадат всичко допустимо да излязат от него ", съобщи Иванов.

По думите му никой не е желал отсрочване на мача.

Според лекаря на тима Бисер Бочев Неделев се възвръща бързо. Той е бил изместен от реанимацията.

Очаква се на по-късен стадий футболистът да бъде превозен до България с медицински хеликоптер, заяви още Бочев пред бТВ.

Полузащитникът на Ботев Пловдив бе ранен в главата при конфликт на двата рейса с българската делегация след идването им в петък вечерта в Тбилиси..
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР