Българският национален отбор по футбол записа поредна унизителна загуба от

...
Българският национален отбор по футбол записа поредна унизителна загуба от
Коментари Харесай

Нова загуба за националите: Литва победи България на стадион Васил Левски

 Efbet2023 Horizontal
Българският народен тим по футбол записа поредна унизителна загуба от Литва с 0:2 в София в мач от квалификациите за европейското състезание през 2024 година Днешният ни противник нямаше победа в 15 следващи дуела, само че към този момент се намира пред „ трикольорите “ в група „ G ” от пресявките.

Още по-тъжното е, че провалянето идва при завръщането на тима ни на стадион „ Васил Левски “ след съвсем 2-годишна пауза. Така България остава без победа от началото на тази година, а хората по трибуните изпратиха селекционера Младен Кръстаич с крясъци " оставка ".

Пиюс Сирвис откри резултата в 45-ата минута. Малко преди този момент Андриан Краев получи втори жълт картон и бе изпъден. Десет минути след началото на второто полувреме още веднъж Пиюс Сирвис с глава бе прецизен за Литва.

Националният отбор е и на последното място в квалификационната група със единствено две точки на сметката си. В идващите два мача българските футболисти ще се изправят против Унгария и Сърбия, като за пръв път в историята са изправени пред опасността да останат без победа в европейски квалификации.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР