Българският национален отбор по футбол записа може би най-слабия си

...
Българският национален отбор по футбол записа може би най-слабия си
Коментари Харесай

Нов антирекорд за България в последния мач от квалификациите за Мондиал 2018

Българският народен тим по футбол записа може би най-слабия си мач в последните години, откакто едвам, едвам се добра до тъждество 1:1 против слабака Люксембург.
Домакините имаха цялостната самодейност през първото полувреме, като поведоха още в 3` с гол на Тил. До края на първите 45 минути Люксембург като по знамение не вкара най-малко още два гола, а " лъвовете " изглеждаха извънредно незаинтересовани към протичащото се на терена.
В началото на втората част Пламен Илиев и Божиков избавиха два сигурни гола за домакините, само че въпреки всичко в 68` Ивайло Чочев съумя да се разпише, откакто центриране на Делев не беше пресечено от нито един бранител.
Попадението даде криле на българите, само че резервата Андрей Гълъбинов направи няколко пропуща, а България не съумя да стигне до успеха.
Това е историческа точка за Люксембург в конфликтите с България, защото досега " лъвовете " имаха 13 победи от 13 срещи. Равенството против един от най-слабите национални тимове в света бележи края на следващите квалификации, в които България не съумя да се класира за огромен конгрес, макар позитивните резултати против Швеция и Холандия.
Националният ни отбор остава на 4-о място с актив от 14 точки, изоставайки на 5 от втория и третия - Швеция и Холандия. Франция завоюва групата с актив от 23 точки.
Какво стана в последните квалификации за Мондиал 2018 четете в Sportlive.bg

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР