Българският национален отбор по футбол замина в добро настроение за

...
Българският национален отбор по футбол замина в добро настроение за
Коментари Харесай

Българският национален отбор по футбол замина за Северна Ирландия

Българският народен тим по футбол отпътува в положително въодушевление за Белфаст с под наем полет от летище " Пловдив ". Селекционерът Илиан Илиев не приказва пред медиите по прелиминарен проект, а в състава има едно ново лице – Ангел Лясков.

, откакто се оказа, че трима отпадат заради санкции поради насъбрани жълти картони. На мача с Люксембург в събота,, втора глоба в четирите мача досега получиха Александър Колев от офанзивата на отбора, както и бранителите Алекс Петков и Фабиан Нюрнбергер. Илиев имаше в проектите си покана и за Кристиан Димитров, само че централният защитник на Левски е с контузия след контролата на " сините " против Хебър в петък на " Герена ", извоювана с 4:0.

Така Илиев ще би трябвало да откри заместници на осъдените измежду останалите 23-а играчи от групата. Добрата вест за него е, че няма контузени, а даже и травмираните от срещата с Люксембург са изцяло възобновени.

Групата на БФС по традиция се води от президента Георги Иванов, а дружно с него са вицепрезидентът Атанас Фурнаджиев и шефовете Кирил Котев и Добрин Гьонов.

Пресконференцията на българския селекционер е довечера от 21:00 часа българско време, а незабавно по-късно е и формалната подготовка на " Уинздор парк “.

Преди четвъртия кръг в група С3 на шампионата Лига на нациите Беларус и България имат по 5 точки, следва Северна Ирландия с 4 и Люксембург с 1.

Мачът Северна Ирландия - България е на следващия ден, вторник, от 21:45 часа българско време и ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и на уеб страницата bntnews.bg/sport . Със същия начален час в унгарския град Залаегерсег играят Беларус и Люксембург.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР