Българският национален отбор по бокс за младежи и девойки приключи

...
Българският национален отбор по бокс за младежи и девойки приключи
Коментари Харесай

България приключи с пълен комплект медали на европейското по бокс за младежи и девойки

Българският народен тим по бокс за младежи и девойки завърши с цялостен комплект медали присъединяване си европейското състезание, което завърши през днешния ден в Ереван, Армения.

Най-големият триумф за страната ни реализира, откакто на финала надигра безапелационно представителя на Армения Гор Азизян.

По време на церемонията по награждаване младият българин получи своя златен орден персонално от президента на родната боксова федерация Красимир Инински.

В последния ден от шампионата още един роден гений излезе в спор за купата в лицето на Викторио Илиев, само че в последна сметка той остана със сребро при 60-килограмовите след загуба на финала от руснака Билал Дакаев.



Още в понеделник пък Алейна Мехмед се окичи с бронз в категория до 81 кг при девойките, откакто загуби в полуфиналите от Нора Комятхи от Унгария.

По този метод младите български гении завършват присъединяване си в Ереван с общо три медала - един златен, един сребърен и един бронзов. Боксьорите ни бяха водени по време на шампионата от треньорите Борислав Бояджиев и Детелин Далаклиев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР