Българският национален интерес бе продаден три пъти за един ден

...
Българският национален интерес бе продаден три пъти за един ден
Коментари Харесай

Нинова посочи голям шлем на национално предателство

Българският народен интерес бе продаден три пъти за един ден - огромен шлем за национално изменничество. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг в Народното събрание по отношение на утвърдената декларация за присъединение на Украйна в НАТО и визитата на украинския президент Володимир Зеленски в България и решението за възобновяване на военно-временните запаси.

" Бойко Борисов персонално е отговорен за всичко това ", атакува Нинова водача на ГЕРБ и някогашен министър председател. Какво промени позицията на Борисов, на ГЕРБ? Вероятно страхувайки се от " Магнитски ", счита Нинова, обвинявайки Борисов, че продава партията и гласоподавателите си, с цел да избави себе си. На второ място виновни са ПП/ДБ, които за власт, за пари и държавно управление предадоха гласоподавателите си, прегръщайки се с ГЕРБ/СДС.

Българска социалистическа партия не се върти като ветропоказател и стои в основата на българския народен интерес, акцентира Нинова.

" Много пъти в зала чухте изразена грижа за Украйна и украинския народ, само че от другата страна ие грижа за Русия и съветския народ. Освен Българска социалистическа партия никой не сложи акцент върху българския народен интерес и грижата за българския народ ", посочи Корнелия Нинова.

Проектът за АЕЦ " Белене " бе продаден през днешния ден, уточни Нинова. Българският народен интерес диктува да имаме боеспособна войска и това бе продадено през днешния ден - да се опразнят всички хранилища на Министерство на защитата от муниции и да бъдат прoдадени на непозната страна. Българският народен интерес е да има мир и успокоение в района - поддръжката за участие на Украйна в НАТО значи усилване на напрежението и риск от увеличение на военните дейности в Черно море, предизвести Нинова.

Според нея визитата на украинския президент Володимир Зеленски провокира всички решения на Народното събрание в интерес на Украйна. Българска социалистическа партия не са поканени на срещата на управленията на парламентарните групи със Зеленски. Поканени са единствено тези партии, подписали декларацията за присъединение на Украйна в НАТО.

Припомняме, че изразът " огромен шлем " закупи известност с Русия и президента Владимир Путин, който включваше три огромни проекта петролопроводът " Бургас - Александруполис ", газопроводът " Южен поток " и АЕЦ " Белене ", от които до този миг е сбъднат само " Южен поток " под името обаче Балкански/Турски поток.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР