Българският национал Йоан Стоянов продължава да е блокиран в хотел

...
Българският национал Йоан Стоянов продължава да е блокиран в хотел
Коментари Харесай

Млад национал от Пловдив може да бъде мобилизиран в израелската армия?

Българският национал Йоан Стоянов продължава да е блокиран в хотел в Тел Авив и все още не съумява да се причисли към селекцията на Младен Кръстаич за евроквалификацията с Литва и другарската среща с Албания. В събота " лъвовете " одобряват Литва, а на 17 октомври гостуват в Албания.

" Знаете какво е ситуацията в Израел. Йони е извикан за националния тим на България и би трябвало да се яви. Ако там към този момент военните го спрат и му кажат, че би трябвало да се активизира, към този момент е друго. Това си е въпрос на страната ", разяснява пред SportLive Емил Велев-Кокала, който е доста непосредствен със фамилията на футболиста.

22-годишният бранител на Апоел Беер Шева е роден в Пловдив, само че от дете живее в Израел със фамилията си. Той има и израелско поданство.

" В Израел има опция до 45-годишна възраст да ги викнат в ресурс. Задължително е ", обясни още Кокала.

Наскоро Стоянов стана първият българин, който вкара гол на Левски в европейските клубни шампионати. Той се разписа за 1:1 на реванша на " Герена " сред " сините " и Апоел Беер Шева, извоюван с 2:1 от родния отбор. Левски в профил израелците в третия квалификационен кръг на Лига на конференциите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР