Българският национал Валентин Антов записа 60 минути при ремито 2:2

...
Българският национал Валентин Антов записа 60 минути при ремито 2:2
Коментари Харесай

Антов записа първи шампионатен мач като титуляр от октомври насам при реми на Монца

Българският национал Валентин Антов записа 60 минути при ремито 2:2 на неговия Монца като посетител на Удинезе в среща от 29-ия кръг на Серия А. Така родният бранител записа първи мач като титуляр в италианския хайлайф от 22 октомври насам, когато започва при загубата с 1:4 от Милан.

Двубоят обаче не стартира по най-хубавия метод за Антов, който в 18-ата минута покри засадата при първия гол на Удинезе. Тогава Уолъс пусна извеждащ пас към Санди Ловрич, който се откъсна от отбраната, напредна с топката и в последна сметка откри резултата със своя шут. Гостите обаче сътвориха бърз поврат при започване на втората част. Първо, в 48-ата минута Андреа Колпани засече с воле центриране на Карлос Аугусто и по този начин изравни. В 56-ата минута пък Николо Ровела направи обрата цялостен с мощен шут, възползвайки се от асистенция на Стефано Сенси. Междувременно, Антов си изкара жълт картон за нарушаване в 54-тата минута и шест по-късно беше сменен от Лука Калдирола. Когато “бианкоросите ” към този момент се виждаха като спечелили, при започване на добавеното време беше отсъдена дузпа за фриуланите поради фал на Андреа Петаня против Илия Несторовски. С осъществяването от бялата точка се зае Бето, който осъществя десетия си гол през сезона за крайното 2:2.

Така Удинезе продължава да е десети в класирането, само че към този момент с актив от 39 точки, а Монца остава на 13-ата позиция с 35 извоювани пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР