Българският национал Валентин Антов има повод да се зарадва, тъй

...
Българският национал Валентин Антов има повод да се зарадва, тъй
Коментари Харесай

Добра новина за Валентин Антов в Италия

Българският национал Валентин Антов има мотив да се зарадва, защото италианският Болоня ще задължи Синиша Михайлович на треньорския пост. Именно сърбинът беше в основата на прехвърлянето на Антов от ЦСКА на стадион „ Ренато Дал`Ара “. Както е известно, 20-годишният бранител мина в Болоня през зимата чартърен с алтернатива за откупуване. По всичко проличава, че италианският клуб ще се възползва от клаузата и ще откупи правата на най-младия капитан в историята на ЦСКА.

Синиша Михайлович беше свързван съществено с овакантения треньорски пост на Лацио, откакто Симоне Индзаги избра офертата на Интер. Директорът на Болоня Валтер Сабатини нощес изрично разгласи, че Михайлович ще остане отпред на тима, откакто през вчерашния ден треньорът е имал среща с управата.

Имаше информации, че Синиша Михайлович може да напусне Болоня, защото не е удовлетворен от трансферната политика на клубното управление.

„ Радваме се, че Синиша ще остане отпред на тима и през идващия сезон. Сигурни сме, че и той е благополучен да остане и да извърши контракта си с клуба “, съобщи Сабатини за новинарската организация „ Adnkronos “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР