Българският национал Валентин Антов даде интервю за БНТ преди двубоя

...
Българският национал Валентин Антов даде интервю за БНТ преди двубоя
Коментари Харесай

Валентин Антов пред БНТ: Надявам се да покажем на терена, че сме по-добри

Българският национал Валентин Антов даде изявление за Българска национална телевизия преди дуела на „ трикольорите “ с Танзания. Мачът през днешния ден от 15:00 часа е част от приятелския шампионат FIFA Series, който се организира в Азербайджан. Защитникът показа, че се усеща чудесно и във форма и изрази вяра, че той и съотборниците му ще се поздравят с победа против африканския конкурент.

„ Добре съм, здрав съм, което е най-важното. Готвим се за мача и се надявам да имаме положителни резултати. Чувствам се във форма, най-сетне получавам постоянно време, тъй че всичко е наред “, сподели Антон, който от началото на сезона е главен състезател в защитата на клубния си отбор Кремонезе.

Въпреки, че дуелът няма да има формален темперамент Антов е безапелационен, че не може да става дума за подценяване.

„ Това е народен тим и тук другарските срещи важат колкото формалните. Важно е да създадем една добра игра, добър мач. Знаете обстановката сега. Ние би трябвало да сме фокусирани върху протичащото се на терена и да мислим единствено за мача. Да надграждаме с всеки мач, с цел да сме подготвени за идващите публични срещи “, добави 23-годишният бранител.

„ Играем всеки мач за победа. Трябва да дадем всичко от себе си. Всички се надяваме да реализираме триумф и да демонстрираме по-добри игри.Този шампионат е забавен, тъй като играем с тимове, с които надали бяхме имали късмет (да се срещнем). Всеки тим има своите качества, своите положителни страни. Гледахме видео за тях, ще създадем спомагателен анализ преди мача. Надявам се да покажем, че сме по-добрия тим “, сподели още Антов.

Вижте цялото изявление във видеото!

Мачът България - Танзания ще бъде излъче н НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg! Студийната ни стратегия стартира в 14:30 ч.!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР