Българският национал Спас Делев е доволен от това, че в

...
Българският национал Спас Делев е доволен от това, че в
Коментари Харесай

Спас Делев, Георги Терзиев и Якуб Пьотровски са горди след класирането на Лудогорец напред в Лигата на конференциите

Българският национал Спас Делев е удовлетворен от това, че в финален мач от груповата фаза на шампионата Лига на конференциите.

Българските футболни първенци заеха второто място в група Н и ще играят в Европа напролет.

" Нормално е да сме щастливи от успеха. Мачът бе сложен, само че го изиграхме съвършено тактически. Вкарахме един гол и това ни стигна. Не мисля, че те се затвориха. Просто този мач бе тактически и въпросът бе кой ще излъже другия. И двата тима имаха шансове и е радващо, че ние се възползвахме. Всяка победа е доста сладка. Лудогорец постоянно е подготвен да се бори за всичко, което може да завоюва ", съобщи той.

Георги Терзиев призна, че първенците са спечелили сложен мач от тактическа позиция.

" Всички сме щастливи от момента, в който успяхме да излезем от групите. Най-важна бе успеха, с цел да продължим. Знаем какъв брой огромен бе залогът от този мач и за двата тима. Успяхме да спечелим, поради тежката ни загуба в гостуването. В последните мачове се вижда мощна група. Надявам се да ставаме по-добри ", добави той.

Голмайсторът в срещата Якуб Пьотровски показа, че неговата ролята в тима му носи убеденост.

" Най-важна бе успеха. Тези мачове ми харесват. Те ме стимулират и ми дават положително възприятие. Чувствата да се разпиша още веднъж в Лигата на конференциите е положително. Оценявам, когато почитателите скандират името ми. Чувствам се скъп. Това може и да бе най-важният гол в кариерата ми. Пожелавам си Лудогорец да се усъвършенства с всеки ден. Най-важно е здравето и положителната подготовка. Чувствам се добре на терена. Смятам, че съм значим състезател, а това ми носи самочувствие ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР