Българският национал по бокс Хавиер Ибанес отстъпи по точки пред

...
Българският национал по бокс Хавиер Ибанес отстъпи по точки пред
Коментари Харесай

Хавиер Ибанес остана на крачка от медалите на Световното по бокс

Българският национал по бокс Хавиер Ибанес отстъпи по точки пред индиеца Мохамед Хусам в четвъртфинален конфликт от категория до 57 кг на международното състезание по бокс за мъже в Ташкент, Узбекистан.

Роденият в Куба Ибанес и Хусам бяха равностойни през деветте минути на кръга, само че в последна сметка решението бе присъдено с неединодушие в интерес на представителя на Индия.

Първият рунд бе извоюван от Ибанес с 3:2 гласа, а вторият от Хусам с два съдийски гласа повече в негова изгода.

В третата част индиецът бе заставен да търси чести клинчове, с цел да се избави от връхлитащите го крошета на Ибанес. Въпреки накъсването на играта и нечистите удари, успеха бе присъдена на индиеца.

Така Хавиер Ибанес отпадна от второ следващо международно състезание на крачка от медалите след загуба с неединодушно съдийско решение.

Днес още трима наши боксьори ще имат късмет да пробият влезнат в медалите. Това са Ергюнал Себахтин в категория до 48 кг, Радослав Росенов при 60-килограмовите, както и Рами Киуан в категория до 75 кг. Мачовете и на тримата са във вечерната сесия, която стартира след 16:00 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР