Българският национал Петко Христов записа цял мач за своя отбор

...
Българският национал Петко Христов записа цял мач за своя отбор
Коментари Харесай

Петко Христов изигра цял мач за Венеция при тежка загуба от лидера

Българският национал Петко Христов записа цялостен мач за своя тим Венеция при загубата с 0:3 като посетител на Фрозиноне в Серия „ Б “.

Защитникът се завърна в титулярния състав на „ крилатите лъвове “ след изтърпяно наказване поради червен картон. Този път той беше глобен единствено с жълт картон за фал в 23-тата минута. Домакините стигнаха до триумфа с попадения на Самуеле Мулатиери (15’, 50’) и Джузепе Казо (47’). Фрозиноне е безапелационен водач в класирането с актив от 61 точки или с 12 повече от втория Бари, а Венеция е на плейофната 16-а позиция с 29 извоювани пункта след четвъртия си следващ дуел без победа.

Родният нападател Андрей Гълъбинов изигра първите си минути за Реджина при вчерашното проваляне с 0:1 от гостуващия Парма, който завоюва с гол на Франко Васкес в 68-ата минута. Българският нападател се появи на терена в 83-тата минута, когато размени Ернани, само че не съумя да помогне на „ амарантите “ да избегнат шестата си загуба в последните си седем срещи. Те са шести в Серия „ Б “ с 42 точки в актива си, а Парма е на седмото място с два пункта по-малко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР