Българският национал Петко Христов изигра цял мач при победата на

...
Българският национал Петко Христов изигра цял мач при победата на
Коментари Харесай

Петко Христов изигра цял мач при победа на Специя в турнира за Купата на Италия

Българският национал Петко Христов изигра цялостен мач при успеха на клубния си Специя с 3:1 над Бреша в мач от втория кръг на шампионата за Купата на Италия.

Представителят на Серия А означи попадение на стадион „ Алберто Пико “ в петата минута, когато Микаел Елертсон се разписа след неточност на стража на гостите Лоренцо Андреначи. Голът бе анулиран след интервенция на ВАР, защото съгласно съдиите нападателят на Специя Давид Стрелец е направил нарушаване в офанзива против стража на Бреша.

Все отново отборът на Петко Христов откри резултата в 20-ата минута, точно посредством Стрелец, който с удар зад точката на осъществяване на дузпа се разписа в долния ляв ъгъл на вратаря Андреначи.

Пет минути след началото на втората част домакините удвоиха преднината си посредством Даниеле Верде, който стреля диагонално отдясно на границата на наказателното поле на Бреша, разписвайки се в близкия низък ляв ъгъл на вратаря Андреначи.

Специя направи преднината си в срещата класическа в 86-ата минута, когато Стрелец означи второто си попадение.

Гостите от Бреша оформиха крайния резултат с гол на Стефано Морео в третата минута от добавеното време на срещата.

Така Петко Христов и Специя не престават към осминафиналите на шампионата за Купата на Италия, където ще гостуват на отбора на Аталанта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР