Българският национал Николай Учиков призна, че тимът ни е допуснал

...
Българският национал Николай Учиков призна, че тимът ни е допуснал
Коментари Харесай

Николай Учиков: Лош мач за нас

Българският национал Николай Учиков призна, че отборът ни е позволил доста неточности и е играл едва против Китай. „ Трикольорите” позволиха трето следващо проваляне в Лигата на нациите, откакто отстъпиха с 0:3 гейма в първата среща от втората седмица шампионата.

"Много неприятен мач за нас. Нищо от това, което искахме, не се получи. Допуснахме доста неточности, не се възползвахме по никакъв метод от техните. Китай играха добре, само че ние не показахме нищо. Когато не ни се получава играта, губим фокус и от това страдаме. Дано не изиграем подобен мач още веднъж ", съобщи Николай Учиков.

"Поздравления за Китай, ние не показахме това, което можем. Утре ни чака нов мач и се надявам да изглеждаме по друг метод ", разяснява селекционерът на България - Силвано Пранди.

"Българският тим се показа по необикновен метод. Аз персонално го приписвам на извънредно тежкото и дълго пътешестване, което са имали. Идват чак от родината ми Аржентина. Часовата разлика е голяма и това сигурно оказва въздействие ", съобщи треньорът на Китай Раул Лозано./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР