Българският национал - Никола Илиев, е на вихъра на вълната,

...
Българският национал - Никола Илиев, е на вихъра на вълната,
Коментари Харесай

Всички са луди по Никола Илиев - бижуто на Интер!

Българският национал - Никола Илиев, е на вихъра на вълната, откакто направи възторг с екипа на Интер в мач от младежката Шампионска лига. 18-годишният нападател вкара четири гола за триумфа на " нерадзурите " с 4:2 над Виктория (Пилзен) в мач от група " C " на шампионата. 

След фурора Илиев справедливо е на челни места в италианските медии. 

" Газета дело спорт " написа за българина: " Всички са луди по Илиев - бижуто на Интер, който върлува в Младежката лига ". Реномираното издание излезе с обстоен материал за родния гений.

В обширната обява футболната Библия на Апенините споделя за кариерата на 18-годишния футболист, притеглен през 2020 година от Ботев (Пловдив). 

Подчертава се, че Илиев към този момент има 7 гола през миналия сезон, един от които донесе купата на младежите на Интер във финала против Рома. 

" Шоуто на Илиев ", е друго от заглавията на Ботуша.

На собствен ред италианска версия на авторитетното издание Goal.com също направи етюд на българския нападател със заглавие " Кой е Никола Илиев ".

Изданията описват по какъв начин преди 2 години Интер съумя да се пребори за подписа на българина с Манчестър Юнайтед, Аякс, Челси и други грандове. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР