Българският национал Михаил Александров, който играе за руския Арсенал (тула),

...
Българският национал Михаил Александров, който играе за руския Арсенал (тула),
Коментари Харесай

Наш национал с мрачна прогноза: Едва ли следващото поколение ще е по-добро

Българският национал Михаил Александров, който играе за съветския Арсенал (тула), разяснява миналите международни квалификации пред медиите в страната.

" Разочаровани сме, че не попаднахме на Мондиал 2018, само че разбирахме в какъв брой сложна група сме попаднали. Имахме доста дребен късмет да заемем позиция, по-висока от 3-ата. Мисля, че нашият народен тим се сражаваше почтено и реализира някои нелоши резултати. Надявам се, че по-нататък ще бъде още по-добре ”, разяснява Александров.

" Можехме да се опитаме да стигнем до плейофите, само че не бяхме толкоз мощни. Иска ми се да имам вяра, че ще покажем своята мощ в идните Европейски квалификации.

Имаше мачове, в които не чакахме победи, само че също по този начин имаше срещи, в които мислихме, че ще спечелим, само че не се случи. Но по тази причина футболът е толкоз забавна игра: в никакъв случай не знаеш какво ще се случи в идната среща. Много е мъчно да отговоря дали имам вяра в светлото бъдеще на националния тим. Проблемът на българския футбол са младите. Ако даже моето потомство не реализира нищо, надали по-добре ще се показа идващото. Надявам се, че някой ще се погрижи за младите играчи, за академиите. Ако по този начин се случи, може да се роди идващият Стоичков и да се вдигнем на по-висока позиция ”, сподели още 28-годишният футболист.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР