Българският национал Ивайло Чочев е все по-близо до трансфер в

...
Българският национал Ивайло Чочев е все по-близо до трансфер в
Коментари Харесай

Чочев е все по-близо до Пескара, ЦСКА-София също може да се окаже вариант за халфа

Българският национал Ивайло Чочев е все по-близо до трансфер в италианския втородивизионен Пескара, оповестяват в Италия. Чочев чака да получи позволение от клуба си Палермо, с цел да премине на " Стадио Адриатико ".

Българинът има контракт със сицилианците за още един сезон, само че тимът беше изхвърлен в аматьорската четвърта лига поради финансови нарушавания на някогашния си притежател Маурицио Дзампарини. Според forzapescara.com Чочев към този момент се е съгласил да подпише с Пескара за една година с алтернатива за продължение с още една, като упованията са договорката да бъде финализирана в най-скоро време.

Corriere dello Sport: “#Pescara, colpo #Chochev. #Empoli su #Puscas, le trattative del giorno in #serieB” - Ilovepalermocalcio https://t.co/FUNI7mGC1L
— I LOVE PALERMOCALCIO (@ILOVEPACALCIO) 9 юли 2019 година 26-годишният полузащитник е в Палермо от лятото на 2014 година, като записа общо 120 мача с 13 гола и 7 асистенции. Той не е играл от средата на март, когато получи фрактура на капачката на коляното и се подложи на интервенция. Прогнозите за въстановяването му са сред 6 и 8 месеца.
#Calciomercato #SerieB | Tra i giocatori che si svincoleranno dal #Palermo, #Chochev è vicino a un accordo con il #Pescarahttps://t.co/Iq2xDJ16lG
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) 8 юли 2019 година Футболистът сега е в България и чака развиване по въпроса за бъдещето си, като ЦСКА-София също може да се окаже вид за него. Той към този момент се е срещнал и е разговарял с хора от управата на " алените " и е изразил подготвеност да облече екипа на клуба, в случай че договорката с Пескара пропадне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР