Българският национал Божидар Краев отново показа самочувствие при представянето си

...
Българският национал Божидар Краев отново показа самочувствие при представянето си
Коментари Харесай

Краев: Аз и още двама-трима сме в основата на националния

Българският национал Божидар Краев още веднъж сподели самочувствие при представянето си в португалския, където ще играе чартърен. Според нападателят той и още 2-3 други са в основата на националния тим.

" Българският народен тим е в сложен интервал. Прави се промяна на поколенията. Според мен, аз и още двама-трима футболисти от новата генерация, сме в основата на отбора. Ако съм в добра форма, ще съумея да оказа помощ на тима по време на мачовете от квалификациите за международното състезание в Катар ", съобщи 23-годишният играч.

" Участието ми в Шампионската лига е необикновено прекарване. Мога да кажа, че е най-хубавото нещо, което ми се е случвало в кариерата. Играх в 4 мача - с, и. Това ме направи по-добър футболист ".

Bozhidar Kraev assina pelo FC Famalicão
Sabe mais em
— Futebol Clube de Famalicão (@FCF1931_Oficial)
При представянето си Краев беше съпоставен с различен българин, играл за Фамаликао - Петър Михтарски. Бившият футболист игра за отбора в интервала 1992-1994 година, като означи 11 попадения.

" Познавам Михтарски. Той е доста прочут в България. Работили сме дружно в националния тим до 21 години, където беше асистент треньор. Знам, че е играл чартърен във Фамаликао от ", съобщи Краев.

Снимка: fcfamalicao.pt
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР