Българският национал Александър Везенков записа 17 минути за Сакраменто Кингс

...
Българският национал Александър Везенков записа 17 минути за Сакраменто Кингс
Коментари Харесай

Везенков с първи минути пред публиката на Сакраменто при загуба от Голдън Стейт Уориърс

 Efbet2023 Horizontal
Българският национал Александър Везенков записа 17 минути за Сакраменто Кингс в третата контрола на отбора си преди началото на сезона в НБА. 28-годишнопто крило означи и своя дебют пред публиката на " кралете ", които изгубиха със 115:121 от Голдън Стейт Уориърс след продължение, откакто постоянното време приключи при резултат 111:111.

За разлика от предходния дуел с Лос Анджелис Лейкърс, когато беше титуляр, този път Везенков стартира мача от пейката. Той не беше толкоз ефикасен в стрелбата, като приключи с 2 точки. Везенков не съумя и при трите си опита за тройка и беше с успеваемост 1 от 4 за две точки. Българинът обаче беше измежду водачите за отбора си по битки, като приключи мача с 6 овладени топки.

Най-добър за Сакраменто с дабъл-дабъл от 19 точки и 11 битки беше Домантас Сабонис. За Голдън Стейт Джонатан Къминга вкара 28.

В четвъртък сутринта наше време " кралете " още веднъж излизат против Голдън Стейт в контрола, а ден по-късно одобряват и Юта Джаз в последния си другарски мач преди старта на постоянния сезон в НБА. 

Именно против тези два отбора са и първите мачовете на Сакраменто в постоянния сезон - домакинство на " джазмените " на 26 октомври и посещение на " воините " на 28 октомври.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР