Българският национал Александър Везенков може да получи допълнителна подкрепа от

...
Българският национал Александър Везенков може да получи допълнителна подкрепа от
Коментари Харесай

Подкрепете Александър Везенков за MVP в Евролигата

Българският национал Александър Везенков може да получи спомагателна поддръжка от почитателите в акцията си за най-полезен състезател на сезона в Евролигата. На линка ТУК всеки може да си сътвори профил в формалния уебсайт на конкуренцията, след което да избере своята идеална петица, а най-после да дефинира и кой от петимата заслужава да се трансформира в MVP на сезона в най-силния клубен европейски шампионат.

Гласуването от фенския избор ще се брои за 25% от общия брой, употребен за установяване на идеалния тим в Евролигата и след това за MVP борбата. Останалата част от вота ще се дефинира от треньорите, капитаните на тимовете и публицистите. Изборът на почитателите ще бъде годен до 11 май.

Везенков е считан за главен кандидат за премията за най-полезен състезател, откакто бе най-хубавият играч на най-хубавия тим в Евролигата. Той записа по 17.6 точки и 7.1 битки, като записва междинен коефициент от 22.2 в постоянния сезон - най-високият измежду всички състезатели в шампионата. В момента българският национал е водач във фенския избор с 13.7%, до момента в който втори е любимецът на публиката на Партизан Матиа Лесор с 12.8%. Трети е Лоренцо Браун от Макаби с 6.7%.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР