Българският национал Александър Везенков е препоръчал бившия си тим Олимпиакос

...
Българският национал Александър Везенков е препоръчал бившия си тим Олимпиакос
Коментари Харесай

Везенков посъветвал сърбин да смени НБА с Олимпиакос

Българският национал Александър Везенков е предложил някогашния си отбор Олимпиакос пред сръбския баскетболист Филип Петрушев преди прехвърлянето в гръцкия клуб.

Везенков и Петрушев за малко бяха съотборници в Сакраменто Кингс в Националната баскетболна асоциация, само че сърбинът към този момент е играч на Олимпиакос и се готви за дебютира за новия си отбор.

" Саша ми сподели единствено хубави неща за Олимпиакос. Прекарахме много време дружно в Сакраменто. Говорихме си много и той ми сподели да дойда в Олимпиакос.

Все още не съм приказвал с треньора Йоргос Барцокас. Всичко се случи доста бързо. Идвам, с цел да играя, да се приспособявам и да оказа помощ на тима ", съобщи 23-годишният Филип Петрушев при идването си в Пирея, Атина.

" Почувствах, че ще бъде по-добре да играя в Европа. Видях в НБА някои неща, които не чаках. Аз съм млад играч и желая да играя, и да оказвам помощ на тима си ", добави Петрушев.

Той увери още, че не се е отказал от фантазията си за НБА, въпреки първият му допир да не бе сполучлив.

" Не съм се дал прошка с фантазията за НБА, тъй като тази година не се получи. Млад съм и има време за всичко. Може да се върна след 2-3 години ", сподели още сръбският баскетболист.
 Сакраменто търси потвърден състезател в НБА за позицията на Везенков
Сакраменто търси потвърден състезател в НБА за позицията на Везенков

Да е огромна звезда!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР