Българският национал Александър Везенков бе един от най-добрите за Олимпиакос,

...
Българският национал Александър Везенков бе един от най-добрите за Олимпиакос,
Коментари Харесай

Олимпиакос нямаше сили да спре Анадолу, Александър Везенков завърши с 10 точки

Българският национал Александър Везенков бе един от най-хубавите за Олимпиакос, само че това бе без никакво значение за гръцкия отбор, който загуби със 79:91 при гостуването си на водача в класирането на Евролигата Анадолу Ефес.

Везенков приключи мача с 10 точки, 4 битки и 1 асистенция, само че нито той, нито който и да е от съотборниците му бяха в положение да спрат гарда на турския отбор Шейн Ларкин, който осъществя 40 точки. 30 от тях пристигнаха от зоната за три точки, като Ларкин бе прецизен при 10 от 15-те си опита и изравни върха на шампионата за най-вече вкарани стрелби от далечно разстояние.

Бившият гард на Далас и Ню Йорк получи и нужната помощ от съотборниците си, като Тибор Плайс вкара 13 точки за спечелилите, Василе Мичич добави 12, а с 11 остана Брайън Дънстън. За Олимпиакос, който завоюва само последната четвърт на срещата, най-резултатен с 14 точки бе Октавиъс Елис, а 11 точки прибави Дуайт Байкс. За Анадолу това бе победа номер 24 в 28 мача, до момента в който Олимпиакос е на 11-а позиция с 12 победи и 16 загуби.

В другия мач от деня, приключил до момента, съветският Химки победи с 82:68 турския гранд Фенербахче. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР