Българският народ показа на изборите, че има желание за реална

...
Българският народ показа на изборите, че има желание за реална
Коментари Харесай

Надежда Йорданова, ДБ: С колегите от Има такъв народ гледаме в една посока

Българският народ сподели на изборите, че има предпочитание за действителна дълбока смяна в страната и радикална рационализация, обвързване на политическите сили, които са показани в Народното събрание, е да намерят път една към друга, да реализират консенсус за значимите неща, сподели в " Денят стартира " Надежда Йорданова, народен представител, заместник-председател на ПГ " Демократична България ".

Предстои разговор в границите на парламентарния механизъм. " Вижда се, че с сътрудниците от " ИТН " гледаме в една посока ", означи тя. И подсети, че " Демократична България " не претендира за постове, няма да оферират имена за министри. С Има Такъв Народ ще беседват по осъществяване на целите им - дълбока и действителна правосъдна промяна и радикална рационализация на страната.

" Голямото предизвикателство е да реализираме единодушие, да се обединим за реализирането на политики посредством закони ", акцентира заместник-председателят на ПГ " Демократична България ".

Надежда Йорданова разяснява и номинацията за министър председател от първия вид на държавно управление на Има Такъв Народ, като напомни, че Николай Василев е обвързван с ръководството на Тройната коалиция, един от знаците на превзетата страна, не може той да бъде лицето на държавното управление.

" Преди да стигнем до имената (за министри), имаме още доста политическа работа ", уточни тя.

Голямата задача в границите на 46-то Народно заседание за " Демократична България " са промени в конституцията, с цел да се подсигурява действително самостоятелен съд и регистриран основен прокурор, по отношение на който да има механизми за търсене на отговорност и той да си прави работата, по този начин както повеляват законите на страната и чака обществото.

Цялото изявление с Надежда Йорданова вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР