Българският народ ни изпрати тук, в 48 Народно събрание, да

...
Българският народ ни изпрати тук, в 48 Народно събрание, да
Коментари Харесай

Янев: Българският народ ни изпрати тук да търсим решения, не да се занимаваме със себе си

Българският народ ни изпрати тук, в 48 Народно заседание, да търсим решения, не да се занимаваме със себе си и да демонстрираме егоцентризъм.

Решения, свързани с бъдещето на България – сигурност, правдивост и взаимност. Това сподели от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на „ Български напредък “ Стефан Янев при откриването на 48-ия парламент.

Темата сигурност е извънредно сензитивна, изключително когато на километри от нас бушува война, съобщи Стефан Янев.

Посланието на „ Български напредък “ е да се държим уместно, с престиж и изправен гръбнак, с цел да сме потребни на себе си и на съдружниците ни, акцентира той. „ Апелът ни към нашите съдружници е, дано сме солидарни, дано се поддържаме в сложни моменти – както визите и решенията за Шенгенското пространство, по този начин и за тактиката за военно-технически и бизнес решения “, добави той.

Янев добави, че от „ Български напредък “ смятат, че солидарността също е и дълг към нашите майки и татковци, към техните почтени старини, както и дълг към децата на България, дълг към тяхното патриотично образование, към тяхното обучение, дълг към българския бизнес, който не би трябвало да се усеща като бежанец в личната си страна.

„ Заедно – общество, бизнес, страна в равноправно партньорство, можем да сътворим възхода на България “, безапелационен е Янев.

По думите му справедливостта изисква редът и разпоредбите да се отнасят за всички и да се съблюдават за всички. „ Има 10 – 15 персони, които ни разделят – ще работим за механизъм за одит на активността на тези 10 – 15 индивида “, заяви той и съобщи, че в случай че това не бъде направено, има риск страната да бъде превърната в територия.

Янев заключи, че който работи в полза на българския народ и за гражданския интерес, е добре пристигнал в „ Български напредък “. „ Който работи срещу трите „ С “, е наш конкурент “, сподели още той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР