Българският народ не иска да изчегърта ГЕРБ. В общи линии

...
Българският народ не иска да изчегърта ГЕРБ. В общи линии
Коментари Харесай

Сачева: Основен виновник за недоверието в институциите е служебният кабинет

„ Българският народ не желае да изчегърта ГЕРБ. В общи линии запазихме вота си. Нямаме огромен спад в гласоподавателите ”. Това съобщи в специфичното изборно студио на Деница Сачева от ГЕРБ.

По думите й партията на Румен Радев е унищожила партиите на митинга. „ Днес в Народно събрание няма да влязат „ Изправи се, БГ! Ние идваме ”, Българска социалистическа партия и „ Демократична България ", разяснява Сачева. Според нея, основник провинен за недоверието в институциите е на служебния кабинет.

Според нея занапред ще се проучва до каква степен „ Продължаваме промяната ” носи промяна.



„ Продължаваме да не четем вярно вота на българския гласоподавател. Да, би трябвало да има промени. Да, би трябвало да научим уроците от нашите неточности. Хората обаче не желаят да залагат единствено и само на напълно нови играчи ”, счита Деница Сачева.

По думите й за първи път целият държавен уред е бил впрегнат в една невиждана акция против ГЕРБ. „ На тези избори се явихме против вътрешния министър, който от самото начало продължи да играе доста сериозна роля във връзка с изборния резултат. Виждате какво се случи с машините. Много хора се притесняваха дали вотът им ще бъде регистриран вярно. Имаше доста хора, които се притесняваха някой да не ги следи по време на гласуването. Имаше хора, които ни споделиха поддържаме ви, само че няма да излезем да гласуваме, тъй като се тормозим ”, разяснява представителят на ГЕРБ.

Тя разяснява и резултатите от вота за президент.



„ Президентските избори занапред предстоят. В никакъв случай не бих споделила, че ще ги изгубим. Напротив имаме задоволително огромни шансове.

Деница Сачева бе безапелационна, че служебното държавно управление не съумя да се оправи с рецесиите. 

„ Обясненията за 400-те машини бяха неразбираеми. Очевидно, че хората са разочаровани от това, което се случва. Очевидно е, че трети избори им идват допълнително. Има мощно съмнение в институциите и за това главен провинен е служебното държавно управление ", добави тя. 

 И заключи, че ГЕРБ е подготвена да бъде съпротива.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР