Българският народ е разделен заради хората около президента Румен Радев,

...
Българският народ е разделен заради хората около президента Румен Радев,
Коментари Харесай

Марешки с тежко обвинение към Радев: Кой му плати да...

Българският народ е разграничен поради хората към президента Румен Радев, който се пробва с вдигнати юмруци да прави тези провокации. Това съобщи пред Нова телевизия водачът на Нова телевизия Веселин Марешки.

"Една част от хората харесват тези, които блокират пътищата и основават ужас и бият служители на реда. Има и такива, които разсъждават обикновено и поддържат естествените жители ", добави той.

Що се отнася до обвиняванията, че се е подписал под плана на ГЕРБ за нова Конституция поради концесия на два плажа във Варна, Марешки съобщи, че "за страдание, чух такова подстрекателство от президента. Това е доста тъпо. Само човек, който е привикнал да работи по този метод – че за всяко нещо би трябвало да му се заплаща, може да прави такива внушения ", акцентира той.

"На 3 август президентът сподели, че е подготвен с Конституция. На 19 декември предходната година той изясни пред всички, че почва нова Конституция. Сега споделя, че няма да прави. Кой му заплати, с цел да се откаже да прави нова Конституция ", попита Марешки.

"Всеки ден върша бизнес покупко-продажби. Имам доста сътрудници, които работят във компаниите. Не зная кой какво прави всеки ден. Но това няма нищо общо с това, което се е случило в политическата ни действия ", разяснява още водачът на "Воля ".

Той направи прогноза и за бъдещето на кабинета. „ Управляващите го споделиха, виждам, че вървят към привършване на мандата. Най-вероятно това ще се случи”.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР