Българският народ е народ, който има сериозно самочувствие и достойнство,

...
Българският народ е народ, който има сериозно самочувствие и достойнство,
Коментари Харесай

Петър Колев: РСМ ще получи жълт картон за откриването на културния клуб в Благоевград

Българският народ е народ, който има съществено самочувствие и достолепие, и няма потребност по нападателен метод да потвърждава кой кой е. Това, което се случи в Благоевград, заслужава висока оценка и считам, че по подобен метод един заслужен народ би трябвало да дава отговор на умишлени провокации.

Това съобщи водачът на партията " Граждански либерален съюз " в Северна Македония Петър Колев пред БиТиВи за в Благоевград.

Той изясни, че македонските българи основават своите организации по правния ред , според Конституцията и законите. Това провокира извънредно неприятно събитие в македонското общество и македонският парламент събра болшинство и гласоподава нещо с противоположна мощ - да се гласоподава закон, с който да бъдат неразрешени такива организации, уточни Колев.
 С
С " отпадък " и " изменник " в Благоевград посрещнаха Мицкоски на откриването на македонския клуб

Полицейското наличие в региона беше засилено

Според него, когато един политически хайлайф не желае да върви напред, избира това, което му е най-лесно , а точно борбата с България. Ако македонското държавно управление продължава с тази лицемерна политика и двойствени игри от времето на Югославия, че по този начин ще подсигурят европейското бъдеще на македонските жители, надълбоко се лъжат. Това не е методът, по който да се реализират европейските цели , безапелационен бе Петър Колев.

Той добави, че РСМ има домашни задания за писане преди да стартира действителни договаряния с Европейския съюз. Петър Колев няма да се изненада, в случай че доста скоро Северна Македония получи жълт картон от Европейската комисия -  че по този метод няма по какъв начин македонската страна да осъществя политиката си.

Доц. Наум Кайчев , член на българо-македонската историческа комисия, добави, че е необичайно да се дели Никола Вапцаров и да се твърди, че има две истории. Откриването на македонския културен клуб в Благоевград е нарушаване на контракта за другарство и добросъседство сред двете страни, посочи доцент Кайчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР