Българският нападател на американския Тампа Бей Роудис прибави нови два

...
Българският нападател на американския Тампа Бей Роудис прибави нови два
Коментари Харесай

Жоро Христов блести с два гола при трудна победа на Тампа Бей като гост

Българският нападател на американския Тампа Бей Роудис прибави нови два гола на сметката си през сегашния сезон. Юношата на Марица (Пловдив) се разписа на два пъти при успеха с 3:2 като посетител на Сити Айлъндърс в среща от 26-ия кръг на Източната конференция в USL.

Домакините първи откриха резултата в 31-ата минута, когато Нишейниън се разписа след центриране от корнер. Пет по-късно обаче Джорджи засече с десния крайник центриране на Чавес отляво и изравни. Секунди по-късно сътрудникът му в предни позиции - Мартин Патерсън, изведе “жълто-зелените” напред в резултата с извънредно красиво попадение отвън границите на наказателното поле.

В самия завършек на първата част Айлъндърс възвърнаха равенството, откакто Менса се разписа след отдалечен удар и благополучен рикошет на топката в крайник на бранител на Роудис. В 68-ата минута обаче Джорджи донесе трите точки за отбора на Стюърт Кемпбъл, разписвайки се от бялата точка.

Вторият му гол бе под номер 10 през този сезон, като по този метод Христов се трансформира във водещия изпълнител на отбора все още. Откакто мина в Роудис през 2013-а, Георги има 48 гола за “жълто-зелените” във всички шампионати, като още този месец може да означи своето юбилейно 50-о попадение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР