Българският нападател Милчо Ангелов се колебае дали да удължи договора

...
Българският нападател Милчо Ангелов се колебае дали да удължи договора
Коментари Харесай

Брашов трудно ще задържи българската си звезда

Българският нападател Милчо Ангелов се колебае дали да удължи контракта си с румънския Брашов, а обстановката е комплицирана, написа локалният вестник www.monitorulexpres.ro. 


Ангелов вкара 16 гола в румънската Лига 2 и без никакво подозрение се трансформира в най-важния състезател за отбора през сезона, само че има да получава пари от предходни месеци и не е склонен да удължи съглашението, в случай че не си ги получи. 

Бившият футболист на Динамо (Букурещ) Дан Алекса, който сега е треньор на Брашов, признава за проблемите с удължаването на контракта на Ангелов. 

" Има някои разминавания, само че аз доста желая той да остане в Брашов. Ангелов е голмайсторът на тима. Той имаше значима роля сега, в който тимът стартира да играе добре и тогава стартира да бележи голове. На процедура това беше миг, от който израснахме и като тим. Българинът е значим състезател за нас. Но действително видяно, той е сложен за задържане, тъй като има просрочени отговорности и по-късно да се седне на договаряния за нов контракт. Говорих почтено с Милчо Ангелов преди да се прибере вкъщи за отмора и той доста добре знае какъв брой доста желая да остане тук “, добави наставникът. 

Юношата на Черноморец (Бургас) и някогашен футболист на ЦСКА, Славия и Етър пристигна при " жълто-черните " от Брашов през януари 2022 година. В първата година вкара 6 гола в 11 мача и оказа помощ на тима да се избави от изпадане от Втора в Трета лига. През актуалната акция обаче той същински разкри капацитета си. Записа 25 мача, 23 от които като титуляр, вкара 16 гола, от които 5 през първия дял от шампионата и 11 в плейофите. Брашов се подреди на 7-о място в крайното класиране на второто равнище в Румъния. 

Но с тази статистика той притегли вниманието на няколко тима с по-добър статут от Брашов. Говори се за интерес от Херманщат от Лига 1 и Оцелул (Галац), който е във второто равнище, само че евентуално ще завоюва промоция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР