Българският нападател Димитър Бербатов няма да има щастието да се

...
Българският нападател Димитър Бербатов няма да има щастието да се
Коментари Харесай

Бербо няма да се засече със стара дружка в дебюта си

Българският нападател Димитър Бербатов няма да има щастието да се изправи против тогавашния си съотборник в Тотнъм Роби Кийн при своя дебют в индийската Суперлига. Днес отборът на българина Керала Бластърс открива сезона с мач против настоящия първенец АТК, в чийто редици обаче няма бъде Кийн.

Бербо ги почва в Индия, първи е първенецът

Двубоят стартира в 16,30 часа българско време и в родния ефир ще бъде излъчен директно по телевизия Mtel Sport 2. АТК ще гостува на стадион „ Джавахарлал Неру” в Кочи, където тръпнат за първите минути на Бербо с екипа на Бластърс.

Защо новият отбор на Бербо е прочут като "индийския Борусия Дортмунд "?

За съжаение обаче неналичието на Кийн ще отнеме огромна част от блясъка на дуела. 37-годишният голаджия е получил контузия в ахилесовото сухожилие, която го вади от сметките освен за конфликта, само че и до края на календарната година.

„ Роби Кийн беше страховит водач за нас по време на предсезонната подготовка”, съобщи треньорът Теди Шерингам. „ Той е приказен дипломат за АТК. Неговата травма е извънредно злощастна”, добави той.

В Тотнъм Кийн и Бербатов се засякоха в интервала 2006-2008 и заформиха един от най-убийствените нападателни тандеми в историята на „ шпорите”. Именно от този интервал датира и близкото им другарство, като по-рано тази година Кийн дойде в София за благотворителния мач, проведен от фондациите на Бербатов и Луиш Фиго.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР