Българският нападател Андрей Гълъбинов може да продължи кариерата си в

...
Българският нападател Андрей Гълъбинов може да продължи кариерата си в
Коментари Харесай

Гълъбинов може да продължи кариерата си в Испания

Българският нападател Андрей Гълъбинов може да продължи кариерата си в Испания, твърди Sportal.bg. Клуб от Ла Лига има вкус към 32-годишният таран, който съществено обмисля дали да не напусне Италия. Договорът на тарана със Специя изтича на 30 юни и на този стадий той отхвърля направеното му предложение.

Гълъбинов сега има публични предложения от няколко клуба от Серия “Б”, само че желанието му да остане в Серия “А” или да продължи кариерата си в чужбина след 16 години на Апенините. Бившият състезател на Дженоа даже е почнал да учи, откакто към този момент сътрудникът му от известно време договаря с от Испания.

Гълъбинов започва стремително предишния сезон, като вкара три гола в първите два кръга, записвайки името си в историята на Специя. Това се случи, откакто означи първото попадение в историята на клуба в Серия “А”, а по-късно и донесе първата победа в калото на новаците.

За огромно страдание в третия кръг против Милан се контузи и трябваше да остане отвън терените към три месеца. Той вкара четири гола в 12 мача през предходната акция, а общо за Специя записа 50 мача и 17 попадения, като беше в главната на историческата първа промоция в Серия “А” през 2020 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР