Българският ММА боец Георги Валентинов вече не е част от

...
Българският ММА боец Георги Валентинов вече не е част от
Коментари Харесай

Американци уволниха бившия на Златка Райкова

Българският ММА войник Георги Валентинов към този момент не е част от екипа на американската промоутърска компания Белатор, с която подписа контракт преди месец. От Белатор прецизират пред журналиста Карим Зидан, че освобождават Валентинов поради расистките прояви на почитателите, измежду които беше и той на мача сред България и Англия. Тогава Валентинов показа, че е попаднал на неверното място в неверния час и се разграничи от тях.

26-годишният Валентинов държи връх с 21 победи и 5 загуби в ММА и тренира дружно с треньора на Конър Макгрегър Джон Кавана в Ирландия. Валентинов се състезаваше в полусредна категория (77.1 кг). Белатор е втората по престижност верига в света на смесените бойни изкуства, а Валентинов бе едвам четвъртият българин, който ще взе участие в нея след Благой Иванов, Теодор Николов и Борислав Новачков.

Валентинов влезе в светските летописи у нас, откакто предложи брак на Златка Райкова на сцената на шоуто „ Като две капки вода”. Двамата живяха няколко години дружно, само че през 2018г. се разделиха и Райкова откри любовта дружно с Благой Георгиев. Тогава Валентинов даде серия от изявленията, с цел да изясни какъв брой засегнат от нейното изменничество се усеща.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР