Българският министър – председател Бойко Борисов става “Европейска личност на

...
Българският министър – председател Бойко Борисов става “Европейска личност на
Коментари Харесай

Борисов става Европейска личност на годината

Българският министър – ръководител Бойко Борисов става “Европейска персона на годината”. На публична гала в Сараево в четвъртък ще му бъде връчена влиятелната европейска премия "Златен плакет - Европейска персона на годината “, присъдена му от Европейската самостоятелна организация за избор на най-успешните европейските мениджъри и персони.

Призът се дава на българския министър председател за персоналното му ангажиране за икономическото съдействие в района. Това е 38-ма Церемония по връчване на премията, чиито носители до момента са били най-изявените европейски водачи.

Преди награждаването Борисов ще се срещне с председателстващия Съвета на министрите на Босна и Херцеговина Денис Звиздич, по-късно българският министър председател ще приветства интернационалния бизнес конгрес в Сараево.

В момента министър-председателят е в Солун, където взе участие в четиристранната среща на държавните ръководители на България, Гърция, Румъния и Сърбия. В рамките на форума се организира и четиристранна среща на министрите на превоза на България, Гърция, Румъния и Сърбия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР