Българският консул в Македония Венцислав Цветанов спешно е пристигнал в

...
Българският консул в Македония Венцислав Цветанов спешно е пристигнал в
Коментари Харесай

3 рейса с фенове на Ботев Пловдив арестуваха в Македония

Българският консул в Македония Венцислав Цветанов незабавно е дошъл в полицейското ръководство на град Крива паланка, където всеки миг ще бъдат докарани три рейса с футболни почитатели на " Ботев " (Пловдив), оповестяват от Министерството на външните работи.

Според македонската полиция три рейса с почитатели на " Ботев " (Пловдив), пътуващи за Албания през Македония, са спрели към 3 ч. през нощта за отмора на автомагистралата Скопие-Тирана на избрани за това места.

Четирима от почитателите със спрей изрисуват графити върху постройките за отмора. Полицията твърди, че разполага с видеозапис.

При молба от органите на реда да бъдат глобени за хулиганската си постъпка, почитателите отхвърлят. На четиримата почитатели ще бъде формиран административно-наказателен акт. Докато не платят санкциите, четиримата български жители няма да бъдат освободени да продължат пътуването си.

В момента останалите пътуващи в рейсовете са солидарни с тези почитатели и остават на място.

" Ботев " (Пловдив) гостува на Партизани (Тирана) през днешния ден от 18 ч. българско време в мач от първия квалификационен кръг на шампионата Лига Европа.

От българското посолство твърдят, че ще оказват цялостно подпомагане на почитателите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР