Българският кандидат за еврокомисар Мария Габриел се представи отлично на

...
Българският кандидат за еврокомисар Мария Габриел се представи отлично на
Коментари Харесай

Мария Габриел се представи отлично на изслушването

Българският претендент за еврокомисар Мария Габриел се показа чудесно на чуването, обявиха евродепутатите от ГЕРБ/СДС, представени от Пресцентъра на политическа партия ГЕРБ.

Очаквано ослепително показване на Мария Габриел - българския претендент за комисар в новата Европейска комисия - на чуването ѝ в отрасловите комисии на Екологичен потенциал: по индустрия, проучвания и енергетика и по просвета и обучение. По време на съвсем тричасовото чуване в понеделник вечерта Мария Габриел сподели знания в бъдещия ѝ сектор - нововъведения и юноша, както и предпочитание и виждане за развиването му.

" От развиването на ресора зависи в огромна степен по какъв начин Европа ще се оправи в софтуерното съревнование с Китай и Съединени американски щати. " сподели евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Ева Майдел, която е член на Комисията по индустрия, проучвания и енергетика. " Конкурентоспособността на Европа ще зависи от това дали Европейски Съюз ще влага в реформаторски технологии и акомодацията на работната мощ и образованието. Това е огромна отговорност предоставена на Мария Габриел и тя се показа чудесно на чуването. " добави Ева Майдел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР