Българският журналист Христо Грозев е получил подкрепа от три западни

...
Българският журналист Христо Грозев е получил подкрепа от три западни
Коментари Харесай

Христо Грозев получил подкрепа от три западни правителства

Българският публицист Христо Грозев е получил поддръжка от три западни държавни управления. Това разкри самият той пред bTV.

Холандия, Литва и Швеция са подготвени да му оказват помощ. Той живее в Австрия, която му предлага денонощна защита и журналистът ще се възползва от това.

Грозев съобщи, че и той им благодари. От Българска социалистическа партия, " Български напредък " и " Възраждане " никой не го е търсил, както и от държавното управление.

Руската военизирана машина е хибридна , съобщи още журналистът.

Най-голямата опасност за него ще пристигна от частни военизирани съветски групировки, съгласно самия публицист. Той се надява, че ще може да познае техен сътрудник или наемник. Те имали избран метод и гафове.

Грозев сподели, че преднамерено демонстрира безредица в дейностите си и постоянно си купува самолетен билет в последния миг, с цел да заблуди хората от частните военизирани групировки, за които евентуално е цел. Органично им е мъчно да се оправят с хора като мен, съобщи Христо Грозев. Той не е в Европа сега, само че в този момент трябвало да промени маршрута си на завръщане.

Агентите работили постепенно и имали дълга памет , както разгласи той. Омразата към него е поради разтрошаване на мита какъв брой страшни са съветските секрети служби. Това наранявало самолюбието на съветския президент Путин, съгласно Христо Грозев.
 Министерство на външните работи привика Елеонора Митрофанова поради случая Христо Грозев
Министерство на външните работи привика Елеонора Митрофанова поради случая Христо Грозев

Тя би трябвало да се яви във външното министерство в първия работен ден след празниците

По думите му поради се трансформирал в най-страшния призрачен сън за Русия. Цял отдел на следствието на Русия е премахнат поради неговите следствия, както допусна Грозев.

Журналистът е наел юрист в Русия, който да разбере , само че информация все още не е предоставена на неговия бранител.

Христо Грозев разяснява още, че здравословното положение на Навални е повече от влошено. Затворническите управляващи правели всичко допустимо той да изпадне в меланхолия. Вече е в една килия с убийци, което е метод за психически тормоз.
 Христо Грозев не знае за какво го търси Русия
Христо Грозев не знае за какво го търси Русия

От години Москва давала да се разбере, че се опасява от следствията на журналиста

Припомняме, че, откакто той бе приет за непознат сътрудник.

Това породи остра реакция у нас. Представители на Продължаваме промяната, Демократична България и ГЕРБ се застъпиха за журналиста и. Най-крайна в своите апели бе групировката " Ние Идваме ", която
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР