Българският журналист Борис Анзов, представящ се от Медиа Мост -

...
Българският журналист Борис Анзов, представящ се от Медиа Мост -
Коментари Харесай

Български журналист опита да предложи брак на Мария Захарова

 Българският публицист Борис Анзов, представящ се от " Медиа Мост - България ", е бил задържан в Москва, заяви ТАСС. Задържането му е станало наоколо до постройката на съветското външно министерство през вчерашния ден, като той е бил на кон, облечен в кавказки национална носия и е носил оръжие-играчка. Анзов е имал и 11 спътници, от които са арестувани трима, с изключение на него. 

" 40-годишният родом от България Борис Анзов, дружно с 26-годишен гражданин на Грузия, 44-годишен гражданин на Украйна и 20-годишен гражданин на Московска област бяха арестувани покрай постройката на външното министерство. Те са организирали зрелище с отбор в национални кавказки дрехи, шапки, с пистолети-играчки, запалка-пистолет, бутафорни саби и бич. Българинът е бил на кон ", сподели източник от правоохранителните органи, представен от БГНЕС.

След арестуването си Анзов е декларирал, че желал да направи предложение за брак на формалния представител на Министерството на външните работи Мария Захарова, с която се е срещал по време на брифингите й пред публицисти. В Инстаграм Анзов изясни разиграването на представлението по различен метод: по думите му по този метод той е желал да поздрави Захарова с Международния ден на дамата.

" Днес пристигнахме напълно с тигрите, с цел да поздравим Мария Захарова с Международния ден на дамата, 8 март, а се оказахме в полицията. Мария Захарова не пристигна при нас.

Постреляхме, потанцувахме и си тръгнахме ", написа той в профила си в " Инстаграм ".

Конфискувани са автоматизираните револвери играчки, саби и други оръжия от събралите се пред външното министерство. Българинът застрашен от санкция в размер на 500 рубли за дребно безчинство.

Самата Захарова съобщи, че е научила за случилото се от сътрудници и защитата на министерството. " Какво мога да кажа. Считам, че мъжете би трябвало да управляват своите страсти ", разяснява тя пред YouTube канала " Соловьов Live ".

Около Анзов се разшумя през март 2016 година, когато бе ранен при обстрел в Сирия, дружно с други задгранични публицисти, напомня " Сега ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР