Българският журналист Борис Анзов, който е кореспондент на Медия Мост

...
Българският журналист Борис Анзов, който е кореспондент на Медия Мост
Коментари Харесай

Български журналист задържан край сградата на руското Външно министерство

Българският публицист Борис Анзов, който е сътрудник на " Медия Мост България " в Москва бе арестуван дружно с още трима души край постройката на съветското Външно министерства след ексцентричен пърформанс,

Полицията е задържала четирима души пред постройката на съветското външно министерство, облечени в кавказки национални облекла и с оръжия играчки, които проведоха зрелище с ансамбъла, с цел да създадат предложение на формалния представител Мария Захарова, прецизира ТАСС, като цитира източник от органите на реда.
„ Около постройката на министерството са арестувани 40-годишният публицист, родом от България Борис Анзов, 26-годишен жител от Грузия, 44-годишен жител на Украйна и 20-годишен гражданин на Московска област бяха арестувани покрай външното министерство. Един от мъжете беше на кон ", сподели събеседникът на организацията.

В полицейското ръководство Анзов обяснил, че е пристигнал пред постройката на външното министерство, с цел да направи поздрави Мария Захарова за 8 март и да ѝ направи предложение. На Анзов е била наложена грлоба за дребно безчинство. Оръжият играчки са конфискувани, прецизират от полицията

Кореспондентът " Медиа Мост България " Борис Анзов и Мария Захарова се познават. Той постоянно участва на брифингите за пресата, които тя изнася и постоянно влиза в разговор с нея. Анзов неведнъж подаряваше на Захарова дарове, в това число нарисувана от него картина и българска национална носия, с която тя даде обещание да направи фотосесия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР