Българският женски национален отбор по волейбол победи Доминиканската република с

...
Българският женски национален отбор по волейбол победи Доминиканската република с
Коментари Харесай

Лоренцо Мичели: Създаваме наша идентичност

Българският женски народен тим по волейбол победи Доминиканската република с 3:0 гейма в София.

"Удовлетворението е огромно. Заслужаваме го, тимът и федерацията. Свършихме чудесна работа като тим. Не променяме нашата философия, само че имаме потребност от време и самообладание. Това беше успеха на тези девойки. Направиха оптималното, концентрацията беше на доста високо равнище. Работим за такива мачове и победи. Трябва да останем в Лигата. Създаваме нашата еднаквост, следваме една посока. Опитваме се да продължим да вървим по този път. В шампионата във Филипините също следвахме тази линия. Поддържахме положително равнище на централизация.

Радостина Маринова се оправи добре, тя е млад играч. Направи скок на клубно равнище във Франция. Нейните съотборнички също й помогнаха, с цел да се показа добре на полето.

Решението ни беше положително през днешния ден. Натискахме в вярната посока. Всички дадоха оптималното от своите благоприятни условия.

Мачът с Бразилия е по-различен. Ще бъде много мъчно, само че не и невероятно. Трябва да се насладим на този дуел. Следващият ни значим мач е против Полша. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР