Българският интерес в ЕС е страната ни да бъде национално

...
Българският интерес в ЕС е страната ни да бъде национално
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Българският интерес в ЕС е страната ни да бъде национално силна и социално справедлива

Българският интерес в Европейски Съюз е страната ни да бъде национално мощна и обществено обективна. Това сподели за " Фокус “ водачът на листата на ВМРО-Българско национално придвижване Ангел Джамбазки. Да се преодолеят двойните стандарти във всяка свера ще е един от най-важните въпроси на Екологичен потенциал в идващия мандат, изясни той.

" Изключително значим е въпроса с превъзмогването на двойните стандарти в заплащането, в отношението, в развиването на районите и в качеството на храните.  Това е може би един от най-важните въпроси, който ще стои пред Европейския съюз за бъдещия мандат. За нас, българите, следва да се опитаме да договорим обективна финансова рамка със обективни дотации за българското селско стопанство и за развиването на българските райони. Друга стратегическа задача е да се реши въпросът за общата политика по миграцията. Друга стратегическа цел е недопускането на радикалния ислям на българска и европейска територия, което браним към този момент пет години. Друга извънредно значима задача е да отбраним българското обичайно общество от пълзновение на мултикултурни и други сходни групи, изясни той.

Ангел Джамбазки сподели още, че ще се бори за равнене на приходите на българските жители с тези на европейските, както и за превъзмогване на пакет " Мобилност “ и отбрана на националните ни обичаи и на българите в чужбина. Той изрази вяра, че най-малко 2-ма евродепутати от Вътрешна македонска революционна организация ще отидат в Екологичен потенциал, като добави, че ще работи почтено и с останалите български евродепутати. Според него за момента няма еврокампания отвън оплюването сред претендентите. Българите чакат отношение, грижа и отговорност от бъдещите евродепутати, сподели още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР